סדנת בשרים על האש
בשבילנו אסאדו זה יותר מסתם בשר על האש – זוהי פילוסופיה של הנאה ודרך חיים. חווית הצ'ורסקו הארגנטינאי מורכבת ממגוון עסיסי ואיכות בלתי מתפשרת של נתחי בשר הנצלים מעל גחלים לוחשות, בתהליך איטי שאורך כשעות. זאת הסיבה לטעמו המיוחד, ממש כמו בדרום אמריקה.
בסדנת בשרים על האש אנו נלמד על דרכי הצלייה, בחירת נתחים נכונה, שיטות עבודה עם סוגי נתחים ועוד.. כל משתתף ומשתתפת יזכו להכין בעצמם את הנתח שלהם, לעבוד איתו, להכין והכי חשוב בסוף לאכול ממנו כדי לבחון את מלאכת יצירתם. האירוח הוא בשיטה של שרות עצמי בכדי לוודא שלאורחים יוגש בשר ישר מהגריל חם וצלוי כראוי. צליית הבשרים יכולה להעשות בSHOW מול המוזמנים על גבי הגרילים השונים: גריל ארגנטינאי קלאסי (פאריז'ה), אסאדו בגריל חרבות (קריאוז'ו) ואנטריקוט בגריל מסתובב. הבשר כמעט ללא הגבלה ומלווה תמיד בשמחה, יין וניחוח מענג… חגיגה אותנטית אמיתית.
מה בתפריט הסדנה?
עמדת מוחיטו בקבלת פנים
- ערק עם לימונדה נענע ולימון
מנות פתיחה להרמת המורל
- פוקאצ'ות הבית ומטבלים זיתים, עגבניות מיובשות ושמן זית עם חומץ בלסמי
- סלט חצילים על האש בתוספת המון טחינה שום ולימון
- כרובית צלויה על הגריל בניחוח מעושן
- סלט פלפלים ועגבניות מרוקאי בגרסת הגריל
- סלט סלסה משודרג שמשתלב מצויין עם הפוקאצ'ה
- אנטי פסטי מיקס ירקות שוק עם שמן זית
- טחינה בשלל צבעים ירוקה , צהובה וקלאסית
בשרים מהגריל
- עראייס אנרטיקוט טחון עם שומן כבש ותבלינים אותנטים עטופים בפיתה
- אסאדו בבישול איטי עם המון צ'ימיצ'ורי
- נתח קצבים שהושרה ביין אדום
- חזה עוף ברוטב חרדל דיז'ון
- חזה אווז מזוגג בדבש
- סינטה בפלפלים צרובים
- אנטרנייה בתיבול של סלמוארה רטובה
- איירון סטייק במרינדה של יין לבן ,זרעי כוסברה וחרדל דיז'ון
- אנטריקוט עם עצםבתיבול מינמלי של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גס
- שוק טלה בראב תבלינים יבש
משקאות
- יין, מוגזים + דיאט, מים מינרלים, מיצי הדרים, חליטה של לואיזה נענע, קפה בוקרים
מתוקים (5 לבחירה)
- צ'ורוס בסוכר וקינמון
- קרמבו מוס שוקולד
- בראוניז שוקולד
- פאי לימון
- פאי שוקולד
- מקרונים בטעמים
- פרלין שוקולד לבן במילוי קרם קפה
- פבלובה פירות יער
- סורבה פירות
[list-posts-basic]