איך לבשל על גריל גז מבלי לייבש את הבשר

23 יולי 2019
שתף כתבה:

כולנו מכירים את החוויה הקשה, וכולנו חווינו אותה לפחות פעם אחת. אנו מתכננים אירוע 'על האש עם חברים ובני משפחה', קובעים תאריך שמתאים לכולם, בוחרים מיקום נעים ללא זבובים, רוכשים בשר, ואז ברגע הרעב הגדול – מתאכזבים בשל הכנה לא נכונה של בשר יבש שאינו עסיסי. 

כדי למנוע טעויות הרות גורל, ולהנות מברביקיו כמו שצריך – חשוב לחפש איזה גריל גז מומלץ לקנות, לתרגל את דרכי הצלייה, ולתזמן זמנים. בזמן שיש להציב על עמדת הצלייה, אדם שמבין דבר אחד או שניים בבשר. אז כיצד אפשר לעשות על האש מבלי לייבש את הבשר? הנה מספר טיפים טובים: 

בחירת נתחי בשר טובים

בואו נשים את הדברים על השולחן: אם כבר ארגנתם אירוע גדול עם חברים, אם לקחתם יום חופש, קניתם פחמים והשקעתם בבשר – לא כדאי שתרכשו בשר מושלם? הגיעו אל קצב מיומן והתייעצו עמו לגבי בחירת נתחים מובחרים, כמו אודות טיפים לצלייה טובה. לכל נתח בשרי יש את דרך הצלייה והטיפול הייחודית עבורו. לכן בחירה נכונה וטיפים מהקצב, יכולים לשנות לחלוטין את התוצאה. 

זכרו: סטייק לא הופכים פעמיים!

אחד החוקים בעולם הבשרים נוגעים לדרך וזמן צליית סטייקים. סטייק כידוע, הוא נתח בשר משובח שנחתך בגדלים שונים עבור צלייה על המנגל. כדי לבשל בשר על גריל בצורה נכונה רצוי לצלות את הסטייק מספר דקות בהתאם לעובי הבשר, ולהפוך אותו לכל כיוון פעם אחת בלבד. הפיכה מרובה של הנתח, תייבש אותו. וזאת לא התוצאה שאנו מצפים לה. 

בחירת גריל מקצועי

באמצעות גריל גז מקצועי, תוכלו לצלות את הבשר נכון יותר. בחרו גריל יצוק אלומיניום שאינו נשחק או נסדק. בחרו גריל שיש לו מפריד להבה מעל המבער, כדי למנוע מגע ישיר עם הבשר. בחרו מנגל עם רשת מברזל יצוק כבד לצלייה מושלמת, בעוד שיש לבחור מוצר איכותי ומוכר. עוד אפשר לחפש המלצות על מוצרי צלייה טובים. 

השתתפות בסדנת צלייה מקצועית

אם אתם רוצים להתמקצע בתחום הצלייה ולהשוויץ לחבר'ה עם נתחים משובחים, תוכלו לבחור סדנת בשרים בה לומדים את דרכי הצלייה, את הדרך לבחור נתחים, את שיטות העבודה ובחינת התוצאות. בכך אפשר להבין איך לבשל מבלי לייבש את הבשר. 

הזמנת קייטרינג בשרי לאירוע שלכם

במידה אתם רוצים לשבת בנוח באירוע, להתרווח ולאכול נתחי בשר משובחים מבלי להתאמץ, תוכלו לבחור מומחים בצלייה שיספקו עבורכם את הבשר ויעשו את העבודה עבורכם. שף על האש או קייטרינג אסאדו משתמשים בגריל גז איכותי ובשיא המיומנות כדי לספק קייטרינג מושלם! 

שימוש בכלים איכותיים ובציוד מתאים

בין אם אתם צולים לבד את הבשר לבין אם אתם נעזרים בחברות קייטרינג טובות, חשוב כי הכלים וההגשה של הנתחים יהיו מקצועיים. חברת כרמל דיירקט מייבאת ומשווקת בישראל את מיטב הכלים ממגוון במותגים המובילים, ביניהם: BIG GREEN, גריל גז נפוליאון, גריל גז גרנדהול, גריל גז סיזר, גריל פחמים, מעשנות ושאר כלים ואביזרי בישול. 

באמצעות טיפים טובים, כלים מעולים, הדרכה ובשר איכותי – אירועי הברביקיו שלכם יהיו הטובים ביותר המדויקים והאיכותיים מכולם!

לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו 08-9333817 או השאירו פרטים ונחזור אליכם
לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו
08-9333817
או השאירו פרטים ונחזור אליכם:
המלצות
השירותים שלנו
[contact-form-7 404 "Not Found"]

לייעוץ אישי

השאירו מספר טלפון ונציג שלנו יחזור אליכם