מתכון לאסאדו מוצלח

29 אוגוסט 2019
שתף כתבה:

החלק המרכזי בכל אירוע זה ללא ספק האוכל. המנה אותה נבחר להגיש באירוע שלנו זה מה שיהווה החלק המרכזי של האירוע ואם הוא יהיה מוצלח כל האירוע יהיה מוצלח. לחילופין, אם האוכל לא יהי מוצלח, לא יהיה לנו כל דרך לחפות על כך. התוכנית המרשימה או האולם הנחשב לא יוכלו לטשטש את האכזבה של האורחים מהאוכל.

מה מגישים באירוע?

אז ברור שהחלק המרכזי זוהי מנה העיקרית אשר כשמה כן היא. היא אמורה להכיל בשרים טובים ומשובחים.

אם אנחנו מתקרבים לבדוק את נתחי הבשר השונים המוצעים לנו במיוחד לאירועים, יעלה לו במקום הראשון הנתח הכי מבוקש והכי משובח – איך לא, האסאדו.

אירוע אשר בו מגישים בשר אסאדו יהיה בהחלט אירוע עם טעמים משובחים וטובים במיוחד. האורחים כולם ייהנו מהאירוע ויצאו ממנו עם טעמים הכי טובים.

אך על מנת שזה אכן יהיה כך, יש לדעת איך להכין את האסאדו. אם האסאדו לא יוכן בצורה הנכונה והמקצועית, הבשר לא יהיה מוצלח וגם אם השקענו בו הרבה מאוד כסף, הוא לא יצדיק את המחיר כי הטעמים לא יהיו טובים.

אסאדו – חוויה קולינארית לכל האורחים

האסאדו הוא נצח בשר גדול אשר יש לצלות אותו בצורה זהירה ועדינה במיוחד. צולים אותו על אש חיה אך מניחים אותו במרחק מהאש. באופן כזה הוא ייהנה מצלייה איטית ויסודית. למעשה אמורה האסאדו לשהות על המצלה משך לא פחות משש שעות רצופות! אין כאן הכנות אינסטנט ואין כל קיצורי דרך.

כאשר אנחנו נותנים לנתח האסאדו את הזמן שלו אנחנו למעשה נותנים לו את האפשרות להיצלות היטב, לאט אבל בטוח עד שבסופו של תהליך יתקבל נתח בשר עסיסי, רך מאוד וטעים טעים.

עומד על הבשר

חשוב לדעת כי אין מצב להניח את הבשר על המצלה וללכת לישון לאחר שכיוון את השעון לעוד שש שעות. חשוב לעקוב אחר הצלייה באופן רציף ולא לשכוח אותו על האש.

אמור לעמוד מומחה לצליית אסאדו על יד האש ולבדוק כל הזמן אם הבשר אכן נמצא בטמפרטורה הנכונה והוא עובר את התהליך בצורה הנכונה.

גם לאחר שש שעות של צלייה יהיה על המומחה לאסאדו לבדוק האם אכן הבשר הגיע לרמת הצלייה המדויקת ורק לאחר שהוא יקבע כי אכן הבשר נמצא בנקודה הכי מתאימה ומוכנה לאכילה הוא יסיר אותו מהאש.

המומחה שלנו גם יפרוס את הבשר בצורה הנכונה ובכיוון המתאים על מנת שתתקבלנה פרוסות יפות ומגרות.

מגישים את הבשר

כדאי להגיש את בשר האסאדו ישר מהאש בלי לתת לו להתקרר. כך יקבלו האורחים את המנה המדהימה והמגרה כאשר הם יפגשו את כל עושר הטעמים בתוך החך.

כדאי ללכת על בשר אסאדו אך זאת לצד הכנה נכונה ומדויקת של הבשר.

הטעם ידבר יותר מכל.

לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו 08-9333817 או השאירו פרטים ונחזור אליכם
לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו
08-9333817
או השאירו פרטים ונחזור אליכם:
המלצות
השירותים שלנו
[contact-form-7 404 "Not Found"]

לייעוץ אישי

השאירו מספר טלפון ונציג שלנו יחזור אליכם