סדנאות בשר

סדנת בשרים על האש

בשבילנו אסאדו זה יותר מסתם בשר על האש – זוהי פילוסופיה של הנאה ודרך חיים. חווית הצ'ורסקו הארגנטינאי מורכבת ממגוון עסיסי ואיכות בלתי מתפשרת של נתחי בשר הנצלים מעל גחלים לוחשות, בתהליך איטי שאורך כשעות. זאת הסיבה לטעמו המיוחד, ממש כמו בדרום אמריקה.

בסדנת בשרים על האש אנו נלמד על דרכי הצלייה, בחירת נתחים נכונה, שיטות עבודה עם סוגי נתחים ועוד.. כל משתתף ומשתתפת יזכו להכין בעצמם את הנתח שלהם, לעבוד איתו, להכין והכי חשוב בסוף לאכול ממנו כדי לבחון את מלאכת יצירתם. האירוח הוא בשיטה של שרות עצמי בכדי לוודא שלאורחים יוגש בשר ישר מהגריל חם וצלוי כראוי. צליית הבשרים יכולה להעשות בSHOW מול המוזמנים על גבי הגרילים השונים: גריל ארגנטינאי קלאסי (פאריז'ה), אסאדו בגריל חרבות (קריאוז'ו) ואנטריקוט בגריל מסתובב. הבשר כמעט ללא הגבלה ומלווה תמיד בשמחה, יין וניחוח מענג… חגיגה אותנטית אמיתית.

יש לך אהבה לבשרים? הסדנא שלנו בדיוק בשבילך!

אחרי הסדנא כולם ירצו לאכול רק מהבשרים שלך, לרשום אותך לסדנא הבאה שלנו?

מה בתפריט הסדנה?

מאמרים עסיסיים לקריאה

סדנת בשרים על האש
5 (100%) 1 vote
התקשרו אליי!
+
שגר אותי!
נגישות