כאשר אתם מזמינים שירות קייטרינג על האש לאירוע שלכם, אתם בעצם מייצרים אמירה קולינרית ברורה, ולפיה הבשר הופך להיות כוכב האירוע שלכם. עם קייטרינג כזה, המטרה שלכם היא לא לייצר את מנות הבשר הצבעוניות ביותר, היצירתיות ביותר והחדשניות ביותר, אלא דווקא את מנות הבשר שמאפשרות לטעמו של הבשר לבוא לידי ביטוי בצורה החזקה והבולטת ביותר. אם יש דבר אחד שאתם רוצים להקפיד עליו, וזה לבטח לא יהיה לכם קל עם הכיוונים היצירתיים שאליהם הולך היום עולם הקולינריה, הרי שזהו בדיוק זה: שטעמו של הבשר יהיה הכוכב של כל מנה, ושטעם זה לא ייפגע כלל משום מהלך קולינרי יצירתי או אפילו ויזואלי, שיכול אולי להיראות מרשים, אבל לפגוע בחוויית הבשר שאתם מעוניינים לייצר.

 

טעמו של הבשר בשלל סגנונות קייטרינג על האש

עולם העל האש הוא עולם רחב ומגוון הרבה יותר מזה שרובנו מכירים תחת מטריית המנגל המשפחתי. המנגל של יום העצמאות או של החבר'ה במרפסת הבית, בהחלט מספק לנו מושג מצוין על מה זה בדיוק אומר בשרים על האש, אבל כשאתם מזמינים שירות על האש לאירוע שלכם, אתם בהחלט יכולים לצפות לעוד סט שלם של רמות שאליהן תוכלו להגיע מעבר לטעמו של על האש בסיסי בבית.

את טעם הבשר תוכלו להביא לידי ביטוי באמצעות מגוון רחב של סגנונות קולינריים, ובהם אסאדו דרום אמריקאי, מנגל ים תיכוני, על האש ערבי, מנגל יווני, ברביקיו אמריקאי או על האש אירופאי ממגוון המטבחים של צרפת, איטליה ואפילו סקוטלנד. כפי שאתם יכולים להעריך, בכל אחד מהסגנונות האלה, תוכלו לחוות ריחות שונים, צבעים שונים וטעמים שונים, אבל לכולם יש דבר אחד משותף: בכולם ניתן הדגש המרכזי ביותר לטעמו של הבשר, ובאף אחד מהם לא מבוצעות פעולות שעלולות לפגוע או אפילו לעמעם במעט את הטעם הזה.

 

מה אתם צריכים כדי להבטיח את חוויית הבשר האולטימטיבית?

ובכן, הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות, הוא לוודא שאתם בוחרים את חברת הקייטרינג הנכונה שיודעת לא רק להציע שירות קייטרינג על האש, אלא יודעת גם לספק אותו בסטנדרטים הגבוהים ביותר. את הדברים האלה אנו אומרים מתוך ניסיון רב שנים, במהלכו נחשפנו לאינספור חברות קייטרינג קיקיוניות שמנסות בכל דרך להרחיב את היקף פעילותן, גם במחיר של פיזור הבטחות שווא לגבי היכולות שלהן. מן הסתם, לרוב לא מדובר בחברות חובבניות לגמרי, כך שגם יהיה לכם די קשה לזהות אותן, אבל בהחלט מדובר בחברות שאין להן את הידע, הציוד והצוות המקצועי הנדרשים לבניית חוויית על האש מושלמת, וזה לא מפריע להן להציע את השירות על כל סגנונותיו השונים. בהתאם לכך, בחירת חברת הקייטרינג הופכת בהחלט למרכיב מפתח בהצלחת ההיבט הקולינרי של האירוע שלכם.

הדבר השני שאתם צריכים להבטיח הוא, שאתם הולכים יד ביד עם חברת הקייטרינג שבה בחרתם, לא נותנים לה לקבוע עבורכם שום דבר כאילו שהכל מובן מאליו, וגם לא מאפשרים לעצמכם לדחות את עצותיה המקצועיות, שמוכוונות כולן להבטיח את כלל המפתח: לשמור ולהדגיש את טעמו של הבשר. מבחינתכם, המשימה שלכם היא להביא את עצמכם אל השולחן, אבל להשאיר מקום גם להמלצות המקצועיות של חברת הקייטרינג, הכל כדי להבטיח שהקייטרינג באירוע שלכם עולה בקנה אחד עם כל העקרונות הקולינריים המקצועיים של קייטרינג על האש, ויוצר חוויה מנצחת שיוצאת הרבה מעבר לצלחת הקטנה. כל זה כמובן, בהנחה שאכן בחרתם בחברה הנכונה.

 

קייטרינג על האש – מהו הדבר החשוב ביותר להקפיד עליו?
בכמה כוכבים היית מדרג אותנו?

כתיבת תגובה

CALL ME
+
Call me!
Call Now Button
נגישות